Založ si blog

sledge hokej

Slovenská reprezentácia v hokeji na sánkach

 

V dňoch 24- 25.3 2012 sme sa konečne dočkali !!! Slovenská reprezentácia zdravotne postihnutých hokejistov na sánkach odohrala na zimnom štadióne v Ružinove svoje prvé dva domáce zápasy.

Ich súperom boli sledge hokejisti Rakúska. Treba však povedať, že naši chlapci sa úlohy hostiteľa zmocnili naozaj skvele a svojmu rakúskemu súperovi nedali najmenšiu šancu.  V  obidvoch stretnutiach svojho protivníka zdolali jednoznačne 5:0 a 7:2. Tieto víťazstvá boli pre nás veľmi dôležité nakoľko to bola reprezentačná premiéra na domácom ľade.

Za zmienku určite stojí odhodlanie našej reprezentácie,  na ktorej hru bolo radosť pozerať. Premiérový gól v drese s dvojkrížom na hrudi strelil bývalý žiak našej školy Róbert Úporský, ktorý neskrýval svoju radosť z prekonania rakúskeho gólmana. Srdečne Gratulujeme!!! J

Slovenský tím zdravotne postihnutých hokejistov na sánkach odohral na štadióne Vladimíra Dzurillu svoj prvý dvojzápas s víťaznou bodkou. Dúfame, že domácich zápasov bude čo najviac. Tento šport sa naozaj oplatí vidieť na vlastné oči.

Slovenská reprezentácia však netrénuje v Bratislave, ale na zimnom štadióne v Dolnom Kubíne, kde ma vytvorené ideálne podmienky. Kamaráti čitatelia čo s tým urobíme? Nebudeme apelovať na kompetentných,  aby sa  „sledge hokej“ presťahoval do Bratislavy? Chceme predsa vidieť našich chlapcov na čo najviac zápasoch! Je to cesta ako spopularizovať tento šport.  Týmto patrí vďaka aj všetkým fanúšikom,  ktorí sa na zápasy prišli pozrieť! Pevne verím, že Vás bude stále viac a sledge hockey sa dostane do povedomia verejnosti.

Keďže to boli posledné dve stretnutia tejto sezóny, chlapcom srdečne blahoželáme, prajeme veľa úspechov a od budúcej sezóny berieme iba víťazstvá!!

 

Bude hegemónia Košíc zastavená ?

08.04.2012

Bude hegemónia HC Košice zastavená ? Tak a je to tu!!! Dnes sa konečne rozohrá extraligové finále 🙂 Dva najlepšie tímy na Slovensku skrížia svoje hokejky proti sebe. Kto sa na konci bude tešiť ? Nechajme sa prekvapiť a tešme sa na výborný extraligový hokej. Slovan a Košice sú momentálne to najlepšie, čo doma máme. Táto finálová séria bude [...]

Semifinále play off Trenčín- Slovan diel tretí

30.03.2012

Po dvojzápasovej odmlke spôsobenej hraním série medzi dobre hrajúcim Zvolenom a majstrom z Košíc sa konečne dočkali aj fanúšikovia Dukly Trenčín. Séria medzi Slovanom a Duklou, ktorá je od úvodného buly vyšperkovaná rôznymi invektívami z oboch fanúšikovských táborov, sa presťahovala pod Matúšov hrad za výrazne nepriaznivého stavu pre [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 11674x
Priemerná čítanosť článkov: 3891x

Autor blogu

Kategórie